sâmbătă, 30 octombrie 2010

Adrian Păunescu se simte mai bine

Poetul Adrian Păunescu a fost internat marţi seară în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală şi se află în grija profesorului Şerban Brădişteanu. Starea poetului Adrian Păunescu (67 de ani) s-a ameliorat, însă medicii erau, ieri seară, rezervaţi.
Adrian Păunescu se simte mai bine. Organele vitale au început să răspundă la tratament şi nu este asistat de aparate. Poate respira singur, e conştient şi medicii spun că deocamdată, nu se pune problema unei operaţii. Poetul a început să mănânce deşi se mai află încă pe perfuzii.
read more...

vineri, 29 octombrie 2010

Caracatiţa Paul şi-a dat ortul popii

Caracatiţa Paul, creatura mării cu opt picioare, oracolul din timpul Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, a murit în 27 octombrie a.c., anunţă, cu tristeţe cotidianul german Bild.

Caracatiţa Paul a devenit celebră după ce a nimerit toate rezultatele meciurilor de la Mondialul din Africa de Sud.
După contribuţia cefalopodei la succesul selecţionatei spaniole, autorităţile i-au oferit găzduire în Spania, oferindu-i o viaţă de lux. Propunerile au fost respinse de către germani. Caracatiţa a rămas în Germania unde a şi murit, "îndoliind" tot mapamondul. Presa internaţională a acorbat acestui eveniment ample spaţii editoriale.
Deşi a prezis inclusiv înfrângerea Germaniei în semifinala cu Spania, nemţii sunt trişti din cauza dispariţiei caractiţei Paul. Specialiştii au decretar: A murit din cauze naturale.
read more...

joi, 28 octombrie 2010

Crin Antonescu

Preşedintele PNL; Crin Antonescu, a susţinut un discurs în faţa plenului Parlamentului în care a expus motivele pentru care moţiunea de cenzură depusă de opoziţie ar trebui să treacă.
read more...

marți, 26 octombrie 2010

Nebunia blocării sindicaliştilor a început

De două zile liderii PDL se gândesc la o soluţie "legală" care să-i oprească pe oameni să vină în Bucureşti în ziua votaării moţiunii de cenzură, pentru a elimina presiunea străzii asupra parlamentarilor de la putere. Parlamentarii PDL - UDMR-UNPR au decis să nu participe la vot. Cu toţii vor fi prezenţi la lucrările parlamentului, dar nu voi ieşi la vot.
Ei bine, primele maşini cu sindicalişti au fost deja oprite. Un lider de sindicat (Cartel Alfa) din Arad au fost deturnate din drumul lor către Bucureşti. Două microbuze pornite din Arad au fost trase pe dreapta într-o parcare din Păuliş. Decizia a fost luată de patronul firmei de transport în urma unor telefoane de ameninţare venite din partea ARR - Arad. Operatorul de transport este ameninţat că i se va retrage licenţa dacă va continua cursa către Bucureşti.
read more...

luni, 25 octombrie 2010

Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei

În ultima perioadă Traian Băsesdcu este din ce în ce mai surd. Nu aude multe.

Nu a avuzit, de exemplu, de "gafa" pedeliştilor din Camera Deputaţilor. O să mă interesez, a fost replica sa când a fost întrebat ce părere are.
De asemenea, nu a auzit nici despre pofesoara aflată în greva foameni de multe, foarte multe zile. Învăţătoarea Cristiana Anghel a intrat în greva foamei pe 24 august din cauza tăierilor salariale de peste 25 la sută adoptate de Guvernul Boc.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în timpul unei vizite de lucru, că nu cunoaşte cazul învăţătoarei din Caracal care se află în greva foamei de două luni. Povestea
Cristianei Irina Anghele a ajuns, între timp, şi în presa internaţională, ziariştii de la CNN notând că învăţătoarea protestează pentru că oficialii de la Bucureşti "se poartă ca şi cum nu ar exista".
Iată dovada fdaptului că Băsescu Traian este surd şi neştiutor.

Traian Băsescu nu a auzit de învăţătoarea din Caracal. În schimb au auzit jurnalişrii americani, care consemnau faptul că autorităţile se poarta ca şi când nu ar exista. La Traian Băsescu lucrurile sunt pe următoarea formulă. Dacă eu nu ştiu, înseamnă că nu există. În situaţia unei tragedii iminente, vinovatul, moral, principal ar fi Traian Băsescu. "Am acceptat perfuziile pentru a putea continua lupta. Refuz umilinţa. Vreau să trăiesc demn în ţara mea", spune învăţătoarea.
read more...

Mafiotul Antonio Cortese dat în primire italienilor de Serviciul Român de Informaţii

Liderul ’Ndrangheta, Antonio Lo Giudice, se pocăieşte în puşcărie. Urmare a declaraţiilor sale peste 300 de „familişti” (mafioţi) au fost arestaţi într-o singură zi. Din această încercuire scapă cel mai periculos dintre ei, Antonio Cortese, care atacase cu lansatorul de grenade Palatul de Justiţie. Informaţiile arătau că se ascunde în România…
Încă de la venirea în România, sub pretextul unui „master class”, Cortese a fost identificat rapid de către SRI, în urma interceptării unei convorbiri telefonice. I s-a pus coadă, dar fiind considerat prea periculos, „călăul” ‘Ndrangheta a fost „vândut” italienilor, care l-au prins la graniţa cu Slovenia, într-un autocar care venea din România.
Autorităţile italiene au dezvăluit că arestarea s-a datorat exclusiv informaţiilor „de care am beneficiat”. Practic, Cortese le-a fost dat pe tavă celor de la Brigada Antimafie de către ofiţerii SRI. Şeful secţiei de Combatere a Crimei Organizate din Trieste, Leonardo Boido, face o dezvăluire şocantă: ”Nu putem exclude că a fost în România pentru a reorganiza gruparea. Poate şi pentru a cumpăra armament şi a-l transmite în Calabria”.
read more...

duminică, 24 octombrie 2010

Vama - Dumnezeu nu apare la stiri

Dumnezeu ne-a lasat sa ne facem de cap... Totul se vinde, totul se cumpără. Fără credinţă corabia umană se rătăceşte prin spaţiu.

read more...