vineri, 3 iunie 2011

Pescuit fără frontiere

Giurgiuveni şi vecini bulgari, împreună… la pescuit. La iniţiativa Primăriei Izvoarele, sâmbătă a avut loc un concurs de pescuit sportiv la care au participat locuitori din comună dar şi mai multe persoane din localitatea Slivo Pole.
read more...

Lumea dintre lacrimi/ Ion Gahii

Dublu eveniment astăzi la Biblioteca Judeţeană. Instituţia de cultură a găzduit gala laureaţilor Festivalului „Petre Ghelmez”, dar şi lansarea a două volume, unul dintre acestea aparţinând scriitorului Ion Gaghii. Poetul şi jurnalistul Ion Gahii, director al Bibliotecii I.A. Bassarabescu din Giurgiu şi-a lansat cel de al 6-lea volum de versuri. La acest eveniment literar au fost prezenţi profesori, oameni de cultură şi artă, iubitori ai poeziei, jurnalişti, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene. La concursul "Petre Ghelmez" au participat elevi din Bucureşti, Târgovişte, Piatra Neamţ, Chişinău, Giurgiu.
read more...

Situaţie grava la Spitalul judeţean Giurgiu

De cinci luni de zile Spitalul Judeţean funcţionează în baza unor acte adiţionale, pentru că nici până astăzi nu a fost încheiat un nou contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Haosul din sistemul sanitar a atins cote de neimaginat, spune Mihai Petre, directorul Spitalului Judeţean Giurgiu.
read more...