marți, 9 noiembrie 2010

Mircea Badea şi Victor Ciutacu protestează în faţa sediului CNA


Mihai Gâdea, realizator Antena 3.
read more...

Am întâlnit Butoane fericite

Octavian Grecu din Giurgiu, zis BUTOANE, sărbătorit regeşte de manelişti.
read more...

Mircea Badea şi Victor Ciutacu protestează în faţa CNA

Mircea Badea şi Victor Ciutacu ies în stradă. Cei doi realizatori se vor afla, începând cu ora 14:00, în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului, unde vor protesta faţă de amenzile pe care CNA le trimite postului Antena 3.

Protestul a fost iniţiat după ce Consiliul a amendat emisiunea “Sinteza Zilei” cu 20.000 de lei, pentru limbaj injurios folosit de cei doi realizatori.
“La ora 14:00 voi fi în Piaţa Constituţiei, împreună cu Victor Ciutacu şi ne vom spune toate păsurile. ( … ) Am multe lucruri să le spun celor de la CNA, celor care, în funcţia publică, de demnitate publică, cu rang de ministru pe care o ocupă, înţeleg să abuzeze ca şi cum ar fi pe moşia proprie şi personală”, susţine Mircea Badea.
În urmă cu câteva zile, realizatorul “În Gura Presei” a oferit şi o “mostră” a mitingului, în direct la emisiunea sa.
Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3 cum s-a ajuns în situaţia ca la mitingul de protest organizat în faţa sediului CNA să participe doar două persoane şi a exersat, în direct, câteva dintre scandările care vor intra în repertoriul său.
read more...

duminică, 7 noiembrie 2010

Silviu Prigoana era sa ramana fara masina in Giurgiu

La debutul acestei toamne, deputatul Silviu Prigoană (PGL), cunoscut ca "regele gunoaielor" a avut parte de un incident în municipiul Giurgiu. Şi-a parcat maşina în loc interzis în zona Pieţei Centrale, motiv pentru care a fost la un pas de a i se ridica automobilul. Pentru că a staţionat doar câteva minute,a fost iertat. Prigoană a fost însoţit de unul dintre fii săi.

read more...