vineri, 22 octombrie 2010

Povestea lui Dumnezeu

Povestea lui Dumnezeu este o calatorie epica pe continente, culturi şi epoci. In acelasi timp studiata credinţele religioase într-o abordare ştiinţifică. Seria examinează rădăcinile si convingerile religioase în societăţile preistorice şi diferite moduri în care se creaza si se dezvolta sentimentul divinitatii. O istorie a lui Dumnezeu
01:33:30 - 3 ani în urmă
Bazat pe cartea lui Karen Armstrong, acest film analizează conceptul de Dumnezeu în cele trei religii monoteiste majore din zilele lui Avraam si pana in timpurile moderne. Incursiunea se face prin analiza de texte sfinte şi istorice şi încorporarea de artă şi artefacte antice, program explorează zeitate scrise despre Biblie şi în Coran.

read more...

joi, 21 octombrie 2010

Galaxia Mineriadelor

Oare cât de proşti să fi fost cei ce au votat un asemenea specimen la Botoşani?
read more...

Ioana Maria Vlas îl pune la zid pe Sorin Ovidiu Vântu


Ioana Maria Vlas, mama FNI, recent ieşită din puşcărie, unde a stat circa 6 ani (prea puţin pentru nenorocirea pe care a facut-o!!) îl acuză pe SOV de toate relele lumii, ea declarându-se nivă şi nevinovată. Sorin Ovidiu Vântu le făcea pe toate. Ea, cică, nici usturoi nu a mâncat, nici părtaşă la escrocerie nu a fost.

read more...

Fotbal pentru viaţă

miercuri, 20 octombrie 2010

Artişti de circ


A venit circul la Giurgiu. Pentru a doua oară în acest an artiştii de la Circul ORLANDO au evoluat în faţa giurgiuvenilor. Spectacolul a fost o reuşită. În fiecare seară s-a jucat cu casa închisă.
Preluare VALAHIA Tv - Giurgiu.

read more...

Sprijin umanitar pentru Miruna


Miruna Prodan a fost abandonată la doar cinci zile după naştere de către mama sa biologică. A avut şansa să fie văzută de şoţii Prodan care îşi doreau cu ardoare un copil şi care la scurt timp au şi adoptat-o pe micuţă. De atunci Miruna este copilul lor, căruia au încercat să îi ofere tot: dragoste, atenţie şi condiţiile materiale în care Miruna să crească fericită şi să nu-i lipsească nimic.
Viaţa fericită a familiei Prodan a luat însă o întorsătură tragică în luna iulie a acestui an când, într-o dimineaţă, Miruna s-a trezit cu jumătate de faţa paralizată şi privirea fixă.
După mai multe investigaţii medicii din Bucureşti au descoperit că micuţa de doar 3 ani şi jumătate are o tumoră de lob parietal de 3 cm şi jumătate care creşte extrem de rapid, singura soluţie fiind o intervenţie neurochirurgicală urgentă într-o clinică profesionită din Germania acolo unde şansele de reuşită ale intervenţiei şi de recuperare sunt de 90%. În România din păcate nu există aparatura modernă de care dispun medicii din Germania, care să analizeze activitatea creierului Mirunei şi să determine zona tumorală cu precizie, înainte ca aceasta să fie operată.
Între timp crizele micuţei sunt tot mai dese, deşi aceasta se află sub tratament. Singura şansă ca Miruna să crească şi să trăiască ca un copil normal este intervenţia chirurgicală din Germania.
Pentru a se strânge suma necesară s-a lansat o amplă campanie umanitară în care au fost implicaţi giurgiuveni, fundaţii umaniatre, televiziuni locale şi naţionale, junalişti, artişti, copii, părinţi.

read more...