vineri, 5 noiembrie 2010

Ultima zi a Poetului

read more...

miercuri, 3 noiembrie 2010

România în pielea goală

Vizitaţi România fără haine pe voi, ne îndeamnă sexy-prezentatoarea de pe acest site porno. De ce fără haine? Ca să nu aveţi supriza că vă caută cineva pe la buzunare.

East Meets West in Romania without any clothes on brought to you by PornHub
read more...

marți, 2 noiembrie 2010

Dacă vrea să ştie cum e să fii ucigaş în serie, Leonardo Di Caprio să vină în România la instruire

Actorul american Leonardo Di Caprio intenţionează să fie producător şi protagonist al unui film despre cel considerat a fi fost primul criminal în serie din istoria Statelor Unite.
Scenariul ar urma să fie inspirat de cartea "The Devil in the White City", scrisă de Erik Larson şi dedicată poveştii asasinului care a terorizat oraşul Chicago la sfârşitul secolului XIX.
Leonardo să vină în România să ia lecţii de la guvernanţii noştri; mari specilişti în crime împotriva propriului popor. Timp de 20 de ani aceştia au lucrat pe faţă, în serie, şi nu i-a prins încă nimeni. Din contră au fost condamnaţi la locul de muncă. Leonardo Di Caprio ar avea ce învăţa de la ei. Ucigaşi în serie cu sânge rece şi zâmbetul pe buze.

Iată-l pe cel ce vrea să fie criminal în serie. Ar fi primul criminal îndrăgit de tot mapamondul cu şanse să primească un premiu Oscar.
read more...

Tâlhărie în stil rusesc

Scenă suprinsă pe o stradă din Rusia. Un talhar încearcă să jefuiască o bătrână neajutorată care se agaţă cu disperare de geanta ei. Nimeni nu intervine să o salveze.
read more...

luni, 1 noiembrie 2010

Spovedanie despre sex

O adolescenta de 15 ani a avut parte de o spovedanie deocheata, la Manastirea Cernica, de langa Bucuresti: preotul i-a cerut detalii despre viața sexuala, a intrebat-o daca satisface barbați cu gura si a sfatuit-o sa foloseasca lubrifiant pentru partidele de amor anal.
SURSA: Revista CANCAN
read more...

duminică, 31 octombrie 2010

Roberta Anastase/ Alba ca Zăpada din Camera Deputaţilor

Roberta Anastase a mărturisit, astăzi, într-un interviu pentru RFI, că nu are nimic să-şi reproşeze în privinţa votului pe legea pensiilor, după ce opoziţia a acuzat că a adoptat actul normativ cu 170 de voturi, deşi în sală nu erau mai mult de 80 de deputaţi.
"Sincer, nu-mi reproşez în acel moment nimic, pentru că nu aveam de ce în momentul ăla (când a fost dat votul pe legea pensiilor - n.r.). Vă reamintesc, în stânga mea se afla un secretar de la Opoziţie, un om care avea, conform cutumei, dar şi a regulamentului, responsabilitatea de a număra. Nu este responsabilitatea preşedintelui să numere", a explicat Roberta Anastase, la postul RFI.
read more...