sâmbătă, 14 noiembrie 2009

DISCO/ Elena Udrea şi Traian Băsescu

Distribuţia:
Elena Udrea, ministrul Turismului şi al Mediului, fost consilier prezidenţial, membru in staff-ul de campanie al preşedintelui Traian Băsescu, cunoscută în presa mondenă ca o persoană foarte apropiata de Băsescu.
Traian Băsescu, preşedinte al României. Fost ministru în mai toate guvernele, fost comandant de navă. Dacă nu recâştigă al doilea mandat de preşedinte... viitor inculpat şi cercetat penal.
read more...

miercuri, 11 noiembrie 2009

Băsescu, omul care aduce ploaia

Dacă spune preşedintele că plouă, noi, ce să facem? Să ne facem că plouă, sau să deschidem umbrela? Şi dacă totuşi nu vrem să stăm în "ploaia" comandată de Traian Băsescu, ce să facem, să deschidem un nou canal? Unii s-au adaptat situaţiei, au acceptat realitatea cosmetizată de Băsescu. Eu nu vreau să deschid umbrela când vrea Băsescu. De ce nu se face el ministrul Ploilor, să le aranjeze pe toate?

read more...

marți, 10 noiembrie 2009

Gheorghe Dinică nu mai este printre noi

A plecat dintre noi un titan al teatrului şi filmului românesc.
Un actor care dacă s-ar fi născut în America, dacă ar fi ajuns la HolGHEORGHE DINICA - LANSARE MONOGRAFIElywood, cu siguranţă l-ar fi avut partener pe Robert de Niro în multe filme de succes.
Ar fi avut cu siguranţă o stea pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood
În România are doar respectul nostru şi un mormânt pe aleea artiştilor din Cimitirul Bellu. Gheorghe Dinică a plecat să joace pe scecna eternităţii. Dimnezeu să-l aibă în paza Sa!

read more...

duminică, 8 noiembrie 2009

GIURGIU, file de istorie - ROMANIA

read more...

Despre iubire

read more...

Raportul pentagonului

read more...

Armata kmerilor portocalii

read more...