luni, 25 octombrie 2010

Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei

În ultima perioadă Traian Băsesdcu este din ce în ce mai surd. Nu aude multe.

Nu a avuzit, de exemplu, de "gafa" pedeliştilor din Camera Deputaţilor. O să mă interesez, a fost replica sa când a fost întrebat ce părere are.
De asemenea, nu a auzit nici despre pofesoara aflată în greva foameni de multe, foarte multe zile. Învăţătoarea Cristiana Anghel a intrat în greva foamei pe 24 august din cauza tăierilor salariale de peste 25 la sută adoptate de Guvernul Boc.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în timpul unei vizite de lucru, că nu cunoaşte cazul învăţătoarei din Caracal care se află în greva foamei de două luni. Povestea
Cristianei Irina Anghele a ajuns, între timp, şi în presa internaţională, ziariştii de la CNN notând că învăţătoarea protestează pentru că oficialii de la Bucureşti "se poartă ca şi cum nu ar exista".
Iată dovada fdaptului că Băsescu Traian este surd şi neştiutor.

Traian Băsescu nu a auzit de învăţătoarea din Caracal. În schimb au auzit jurnalişrii americani, care consemnau faptul că autorităţile se poarta ca şi când nu ar exista. La Traian Băsescu lucrurile sunt pe următoarea formulă. Dacă eu nu ştiu, înseamnă că nu există. În situaţia unei tragedii iminente, vinovatul, moral, principal ar fi Traian Băsescu. "Am acceptat perfuziile pentru a putea continua lupta. Refuz umilinţa. Vreau să trăiesc demn în ţara mea", spune învăţătoarea.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 comentarii: on "Băsescu susţine că nu cunoaşte cazul învăţătoarei aflate de două luni în greva foamei"

Trimiteți un comentariu